Webbplats

Vanliga webbplatser för riktiga företag.

App

Vi tar på oss att göra appar för iPhone, Android och rena webapps. Det första du ska tänka på när du går i app-tankar är varför du vill ha en app? Om svaret är att ”alla har ju app nu”, så finns det billigare och framförallt smartare sätt att synas. Men om svaret är att du tror du kan öka din försäljning med en viss funktionalitet så har du nog tänkt rätt.

Verksamhetsstöd

Abstrakt och svårt? Vi kan hjälpa er att ex. vis lösa en specifik uppgift med ett webbaserat hjälpmedel. Eller ett helt affärssystem, eller en liten del som är integrerad med befintligt affärssystem.

Taltidning

Numera finns inte dagstidningar som inläst taltidning. Det är ersatt av ett helt digitalt system som läses upp med talsyntes. Darub producerar fortfarande en del taltidningar men i mycket mindre skala. Vi vill göra tidningstjänster som är så bra att de passar alla. Oavsett om du är synskadad, har dyslexi utan att veta om det eller bara vill spara en halvtimme på morgonen genom att lyssna på tidningen på väg till jobbet – istället för att läsa den hemma.

Hosting

Webbhotellet i Piteå. I vårt serverrum kan du ha dina data säkert lagrade på ett annat ställe än där du fysiskt befinner dig. I serverrummet har vi redundant kyla, UPS, eget elverk, backup till annan plats, övervakning samt marknadsledande brandväggar.

 

LJUD

IT